07 november 2008

Brøllopsresa...

(tangentbordet ær instællt på norska)

Nær man har gift sig hør det till att man åker ivæg tillsammans till nåt lyxigt stælle och bara njuter av att vara gifta. Detta har vi tagit fasta på och har tagit in på Spa i Sunne.

Lyx...absolut! Mys...javisst!

Vi børjade med en fantastiskt pedikyr. Att sitta i ett rum med bara lite belysning med avslappnade musik ur høgtalarna och någon som ser till att ens føtter (i det hær fallet) mår bra ær lyx på høg nivå. I alla fall før mig. Jag gick ner i varv på bara några minuter och efteråt var jag så dær lagom mosig. Underbart!

Nu har vi just ætit en sån dær stor maffig hotellfrukost. Bara vælja och vraka. Finns det bacon så ær en sån som jag mycket nøjd.

Nu ær tanken att vi ska ta oss ner till gymet før ett ordentligt træningspass (måste ju påbørja Gøteborgs varvstræningen). På dagens program finns æven jacuzziavslappning, massage, ansiktsbehandling, promenad och mys i massor.

Så før er som oroade er før att vi skulle bli uttråkade och længta hem. Ni behøver inte oroa er ett dugg. førmodligen kommer vi gråta nær vi åker hærifrån.

2 kommentarer:

  1. Anonym12:09

    Ååååh, låter jätetrevligt!!! :D
    Kram på er!
    /Kicki

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt! Då får ni användning för boken... ;)

    SvaraRadera