23 augusti 2009

Sommaren 2009


Man skulle kunna säga att här har det legats på latsidan under sommaren. I alla fall när det gäller bloggandet. Blev fint påmind om det av några vänner idag så nu får jag väl ta och uppdatera bloggen lite.

Sommaren har varit lugn och skön tycker jag. Visst kunde det ha varit mer sol och tillfällen till bad men vi bor trots allt i Sverige.

Vi har hunnit med en hel del tycker jag. Både utflykter och nyttiga saker. Här hemma har det rensats och ordnats med saker som vi inte hann med direkt efter att vi flyttade in. Det känns väldigt skönt att ha fått det gjort men det är en del kvar. Stella har hjälpt till med att rensa vilket är något som hon tycker om att göra.

Stella har även fått uppleva äventyrslandet i Halmstad. Där fanns det massor med roliga karuseller, ponnyridning, cirkus och bad. Vi var där en hel dag tillsammans med Lovis och Julle. Det var en väldigt rolig och spännande dag.

I samma vecka hade vi en tjejdag tillsammans med Lovis och Lovis mamma. Vi åkte till Göteborgs kex och där fick man köpa hur mycket kakor man ville. Mums! Sen var det dags för lek på Ikea medan mammorna strosade runt och bara tittade. Utflykten avslutades med att åka till Reningsborg där flickorna valde ut böcker. Men det bästa av allt var att Lovis sov över hos Stella. Första riktiga övernattningen. Hur spännande som helst. Man fick till och med hoppa i mammas och Mikaels säng.

Självklart badades det en hel del men det var främst i början av sommaren då det ju var så fantastiskt väder.

Oj, glömde säga att sommarlovet inleddes med tårtkalas. Stella gjorde tårtan själv och bjöd sina kompisar. Det var gott!

Det har säkert hänt en hel del annat som jag har glömt. Men hur som helst har det varit en bra sommar och vi är alla väldigt nöjda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar