25 juli 2006

Ett Staket. JIPPI!!!!!!!!

I vår trädgård har vi ett berg

eller

I vår trädgård har vi en liten kulle i sten. Denna kulle tillhör inte vår trädgård. Där brukar andra i vår förening sitta och grilla vilket är helt okej med mig. Det jobbiga har varit att de som grillar besökt vår trädgård för att utföra vissa behov och även använt den som soptipp. Aningen irriterande.

För ett antal år sedan bad vi om att få upp en privat tomt skylt. En sådan har vi nu men det tog tid innan den kom upp. Det har blivit bättre efter det men inte helt perfekt. I samband med att vi bad om skylten bad vi också om att det skulle sättas upp ett staket nedanför kullen. Detta skulle ordnas men ett tillstånd från kommunen krävdes.

Nu har tillståndet ÄNTLIGEN gått igenom och vi ska få ett staket. Jag är sååååå lycklig. Nu ska vi väl slippa oinbjudna gäster och vi kommer inte behöva oroa oss för att vår dotter ska ramla ner och slå ihjäl sig.

Så tack kommunen! 7 år senare har vi ett staket....eller snart kommer vi ha ett staket. Nu ska det bli intressant att se hur lång tid det kommer att ta att få upp det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar