31 juli 2006

Att vänta är inte min grej!

Jag avskyr att behöva sitta och vänta! Det gör mig tokig! Har man bestämt en tid så är det den som gäller. I min värld i alla fall.

Nu sitter jag och väntar på min pappa som sa att han skulle komma och hämta upp mig klockan ett. Jag vet att han inte kommer att vara gär förrän kvart över och ändå är jag klar på avtalad tid. Är det jag som gör fel i att vara klar i tid kan man undra? Jag undrar eftersom jag alltid får vänta. Alltid!

Det har blivit helt accepterat att vara sen. Det verkar så i alla fall för i min krets är det nästan bara jag som är punktlig överallt. Det är mycket störande att vara den som är först på plats varje gång. Det är pinsamt på något sätt men jag klarar inte av att vara sen. Jag ahr det inte i m ig helt enkelt. Jag lovar jag har försökt. Massor med gånger!

Just nu är det jobbigaste att det är min pappa som är sen. Det är ju han som har varit så noga med att tuta i mig att man ska vara i tid överallt. Han är aldrig i tid, nästan aldrig.

Som tur är kommer vi inte vara sena dit vi ska. Vi ska iväg på begravning och på begravning får man absolut inte vara försenad. Oj, vad pinsamt det skulle vara.

Så här sitter jag och sitter....

2 kommentarer:

  1. Jag är likadan! Alltid för tidigt ute. Till allt. :)

    SvaraRadera
  2. Anonym23:37

    sixandsevens: visst är det irriterande: Jag blir galen!!!

    SvaraRadera