31 augusti 2012

Rekordbesök på akuten.

När nässelutslagen började sprida sig upp på benen, dök upp på armarna och när det plötsligt började klia runt munnen kände jag att okej då är det väl bra om jag uppsöker en läkare. Klockan 21.00 en fredagskväll. Jag tog mig iväg till näraktuen som stänger klockan 22.00. När jag går in är det helt TOMT! Jag stannade till och undrade om jag kanske kommit fel men det hade jag inte. Jag träffade läkaren efter två minuter, fick betapred och två tavegyl och sen fick jag åka hem.

Nu sitter jag här med klåda som fortfarande inte försvunnit och nässelutslag över hela fötterna men inget kli någon annanstans. Vet inte om det är bra eller dåligt men jag bestämmer att det är ett gott tecken. Jag hoppas att medicinerna ska kicka in ordentligt snart så att klådan försvinner för jag vill verkligen sova inatt. Skulle det visa sig att sömnen inte kan infinna sig så har jag en plan på vad jag kan hitta på under de tysta nattimmarna. Har ett träningsprojekt som surrar runt i mitt huvud just nu som behöver sättas i ord.

Det är min kvällsstatus. Vad är din?


4 kommentarer:

  1. Nämen usch, stackars dig, hoppas verkligen att det har gett med sig nu. I annat fall kanske du borde ta ny kontakt med dem (?) Ha en härlig helg! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det trappade ner en stund efter att jag skrivit detta så jag gick och la mig. Mina fötter var som vanligt när jag vaknade.

      kram kram

      Radera
  2. Men oj vad har du råkat ut för? Allergi mot något eller...

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen aning vad det var faktiskt men det var inte roligt. Kanske får jag veta vad det var en annan dag.

      Kram på dig!

      Radera