16 april 2009

Dagens trots eller nåt...

Efter att ha lekt ute på den fantastiska gården vid öppna förskolan i ett par timmar så kom vi hem. Stella ville leka mer ute så det fick hon och jag gick in och lagade mat.

Jag gick ut och kollade henne lite då och då och vid det sista tillfället finner jag henne springa runt i bara strumporna lyftandes sina skor, fulla med sand, över huvudet.

Men Stella vad håller du på med? Skorna ska sitta på fötterna!
(Stella tittar på mig och säger)
Hmm, ja det kanske inte var så smart.
Nä, det tycker jag nog inte. Nu får du ta och duscha dig.
Okej mamma!

Nä, den här mamma tyckte nog inte att det var så smart men eftersom hon så glatt följde med mig för att ta en dusch kunde jag inte riktigt bli jättearg på henne.

3 kommentarer:

  1. Ha ha...Stella kommer att bli Ernst. Hon verkar ha en ny grej med att ta av skorna och springa barfota. Snart börjar hon prata om humlor som surrar inne i henne när hon känner doften av bakat bröd osv..

    SvaraRadera
  2. Miss Muffin: Ja hjälp!! Hon är tokig helt klart. Hon börjar varje dag med att springa in i mitt rum och säga: Mamma, det är så fantastiskt väder, eller hur? Hur ska jag kunna veta det. Jag har inte öppnat ögonen än.

    Att springa utan skor är från mig. Sorry!Jag hatar skor och strumpor. De ryker så fort det blir väder till det.

    SvaraRadera
  3. ja usch. jag går helst barfota jag med. därför ligger det ca femhundra sockar i vår soffa under dynorna. jag märker inte ens när jag drar av dem.

    SvaraRadera