24 oktober 2010

Snart Halloween!

Stella har bestämt att hon ska vara häxa på Halloween. Hon ska ha en hög svart hatt och sen vet hon inte mer. Det får tydligen mamman bestämma. Med andra ord får mamman fundera ut en dräkt passande en häxa och sätta sig vi symaskinen och knåpa ihop den.

I går karvade vi en pumpa att ställa på verandan. Stella karvade den i stort sett helt själv. Hon var väldigt nöjd med den när den var klar. Hon har noga förklarat att pumpakärnorna ska vi rosta så att vi kan äta upp dem. Hon ville även att det skulle bakas något av det vi tog ut men det kände den här mamman inte alls för så det blev ingen paj.

På lovet ska det bli Halloweenfestande av hög rang. En fest här hemma för bästa kompisarna med tårta, fladdermöss, spindlar och ett och annat spöke. Med andra ord ännu mer pysslande för mamman. Nästa partaj är vi bjudna på och där ska det bli dörrknackning och godis i mängder. Ni kan tänka att Stella längtar.

Om någon har någon idé på häxdräkt så lämna gärna en kommentar. Mamman tar tacksamt emot. Har lite tankar som kanske ska gå att förverkliga om de rätta tygerna kan hittas. Roooligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar