08 januari 2010

1 månad!

Nu är lille Noel en hel månad och så här ser man ut när man blivit så stor:




I går var vi på BVC och mätte och vägde honom. Han väger nu 4020 g och är 54 cm lång. Det går så fort! Han går upp massor men med tanke på hur mycket han äter så är det inte speciellt konstigt. Det är ett glupskt matvrak vi har fått hem. Han har fått goa kinder och hakor. Och det finns allt en del på Kermit-benen också.

Han kan fokusera och följa med med blicken och han säger ett och annat. Att ligga och titta på mobilen över skötbordet har börjat bli intressant för att inte tala om det fina tyget mamman satt upp där med färgglada bilar. Mamman försöker överlista bebisen nämligen eftersom ligga på skötbordet är det värsta som kan hända en liten pojke. Så hon lockar med färgglada saker att titta på. Det funkar ibland.

Att lyfta huvudet är ingen konst. Det kan han både när man håller honom och när han ligger på mage. Men självklart är det lite kvar tills det är helt perfekt. Så lite mer träning behövs.

Han har en massa roliga ljud för sig men dom går inte att förklara utan måste höras. Det finns ljud som görs när han sover, andra ljud när han äter och vissa ljud görs lite när som. Han tränar handboll i sömnen och ibland flyger han omkring som stålmannen.

Mamman och pappan är helt övertygade om att han är världens sötaste kille. Det kan inte vara på något annat sätt.

Hipp hipp hurra för Noel en månad idag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar