25 januari 2010

Sovrekord!

Oj, vilken natt. Massa underbart skön sömn i rad.

Vi har kommit fram till att Noel är en kvällsmänniska. Han sover oftast väldigt bra på dagen men så fort klockan slår 20.00 vaknar han och är pigg som en mört i flera timmar. Då har man honom i soffan och försöker underhålla honom medan man själv ser på tv eller surfar på datorn. Det går ganska bra men mellan varven blir han ganska missnöjd och då får man ta en liten pratstund. Då pratar vi om vad vi har gjort under dagen och så. Han ler och skrattar stort och är hur nöjd som helst.

Sen när vi vuxna känner att det är dags att sova försöker vi förklara för honom att nu är det natten. Han tittar på oss med sina stora klaravakna ögon och försöker se ut som han inte alls förstår vad vi säger.

När vi lägger oss börjar bökandet och stökandet. På rygg vill han inte somna och inte på sidan heller. Nä för det är sitta i knät och prata som gäller. Efter många om och men blir det, som varje natt, att han till slut får somna på mamman. Då blir det ju magläge och det är det Noel gillar mest.

Precis så somnade han inatt och sen sov han kan man säga. Han sov i hela sex timmar i rad. Sex fantastiska timmar av sömn!!

Den här mamman vaknade lycklig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar