27 oktober 2009

Sista veckan

Denna veckan är det Mikaels sista veckan på jobbet. Sen är han arbetslös.

Vi har vetat om detta sen före semestern och nu är det nära. Det känns som det var väldigt länge sedan han fick det beskedet men så går ju tiden väldigt väldigt långsamt i min värld nu för tiden. Att hitta ett nytt jobb är inte det lättaste. Han har sökt en hel del och varit på några intervjuer men sånt där tar ju tid. Det vet man.

Samtidigt som det känns jobbigt eftersom ekonomin blir väldigt ansträngd så känner vi att det är ett ganska passande tillfälle för honom att vara hemma. Jag blir ju inte rörligare direkt och det finns en hel del saker som vi vill ha klara innan bebisen kommer. Så vi tar det lugnt och försöker att inte oroa oss allt för mycket.

Självklart ska han fortsätta söka jobb och börja jobba så fort han får något men jag tycker det ska bli skönt att ha honom hemma en stund.
***
Mikael found out before the summer vacation that he will be out of a job in October. This is his last week and after that he'll be unemployed.
It will be hard for us with him not working at the same time as we feel that this is the best time to be out of a job. I need help here at home and we have things we want to do before the baby comes.
He will continue looking for a job and we will try to not worry during that time.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar