14 maj 2012

Helgen som gick.

Det känns som helgen gick ovanligt fort den här gången. Vi har haft det väldans trevligt och barnen har varit glada (jag tänker bara komma ihåg när de varit glada och glömma alla gnällstunder).

Helgen har tillbringats med Mikaels familj främst. Eftersom det varit Göteborgsvarvshelg så kom en av Mikaels bröder till Göteborg för att springa så på fredagen åkte vi till svärföräldrarna för att hälsa på honom och hans underbara fru. Vi hade en väldigt trevlig kväll med prat och skratt. På lördagen började jag med pass på gymmet och sedan snodde jag ihop lite picknick och så begav vi oss till Slottsskogen. Lagom till att vi kom dit bröt solen fram och det blev en härlig sommardag. Det är något magiskt med Göteborgsvarvslördagen. Vi tittade på alla hjältar som sprang och njöt av solen. Efter varvet var det dags för middag hos svärföräldrarna igen. Det vankades palt som ju är den familjens favoritmat. Jag åt tacokyckling och bulgur. Kolhydratsbomber är förbjudet för en Dorro. Återigen hade vi en fantastisk trevlig kväll med familjen. Det är så roligt när "stockholmarna" kommer ner. Och söndagen tillbringades i kyrkan på sedvanligt sätt och på kvällen kom finaste Lisa hit och satt i min soffa och vi planerade bröllop för ett par i kyrkan som snart ska gifta sig. Jippi, ett kul projekt framför mig med andra ord.

En härlig helg har det varit. Städning har inte hunnits med och inte vila heller men vi har umgåtts och haft roligt.

Hur veckan ser ut? Ja det är träning, träning och åter träning. Och så ska det städas och grejas och mannen ska vara ledig på torsdag och på fredag ska jag på en liten mysig möhippa. En fin vecka framför mig med andra ord. Tjoho, då kör vi!

2 kommentarer:

  1. Heja dig, vad duktig du är! Bra jobbat:)
    Ha en fin vecka!
    Kram Suz

    SvaraRadera
  2. Vilken fin helg ni fick med mycket mys. Härligt! :)

    Heja dig Dorro! Du inspirerar verkligen och nu känner jag minsann att jag också borde ta tag i den där biten och bara ge mig katten på att bli träningsbiten jag också.

    Ha en strålande fin vecka, lycka till med träningen och ha en rolig möhippa. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera