05 maj 2012

Sug efter bakelser och kakor i mängd.

I dag känner jag för att sitta på café och äta pinsamt stora mängder med bakelser. Om det inte finns bakelser så går det även bra med småkakor i mängder. Jag är inte den som är kräsen när det kommer till godsaker. Jag skulle även kunna tänka mig att sätta mig i bilen och köra någonstans och sätta mig och sedan sätta mig och bara njuta av tystnaden. Det vore inte helt fel det heller.

I stället sitter jag här i min soffa och äter äpple och lyssnar på en liten kille som pladdrar på i 190 och bedövas av ljudet av en borrmaskin. Det är vad jag gör. Inte en enda bakelse i sikte och inte ens öronproppar kan hjälpa mig att få det tyst.

Inne i mitt huvud är det mest tankar om hur jag ska få det att se ut som jag vill i huset på en minimial eller kanske mer korrekt en obefintlig budget. Det är fint i mitt hus men eftersom jag är en person som har behov av förändring, lite för ofta, så går jag runt och pillar och ändrar ändå. Hallen börjar ta form men lamporna saknas ännu och jag behöver bygga en hylla. Jag vill ha en stallampa men de är så fasligt dyra så jag får komma på något annat fint.

Jaha, och nu snodde sonen mitt äpple. Det var inte så snällt tycker jag. Ha nu en härlig lördagskväll allihop. Det tänker jag ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar