18 maj 2010

Stor tjej!

I dag var det dags för Myrans sista BVC-besök. 5½ årskontrollen. Tänk att hon har blivit så stor att hon inte längre tillhör BVC utan nu skickas hennes journal över till sköterskan på skolan som hon ska gå på. Det känns väldigt underligt. Mamma är inte säker på att hon gillar det men hon har nog inget val. Det är bara att gilla läget.

Myran vägde i alla fall 19 kg och var hela 111 cm lång. Nu får hon åka alla barnattraktioner på Liseberg. Det är stort det. Hon fick visa att hon kan hoppa på ett ben och hon fick berätta att hon kan läsa och att hon kan sitta still och lyssna när någon läser bok. Det sista tyckte mamman var väldigt roligt för det händer aldrig att hon sitter still. När alla frågor var besvarade var det dags för spruta. Usch, spruta är alltid läskigt men Myran var hur duktig som helst. Hon tittade till och med på nålen hela tiden. Det gjorde inte mamman. Som belöning för att hon varit så duktig fick hon en gnuggtatuering. En fjäril.

Stora tjejen är på väg mot nya äventyr. Snart är det avslutning på dagis för hennes del och efter sommarlovet börjar hon i förskoleklass. Tiden går väldigt fort tycker mamman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar