28 maj 2010

Vägra flaska!

Jahaha! Noel har bestämt sig för att allt som kommer i flaska vill han inte ha. Inget tillägg, ingen välling och inte vatten. Det tycker jag är väldigt dumt. Vätska är rätt bra att få i sig.

Som tur är går det galant med den fasta maten. Han slukar hur mycket som helst. Han har börjat förstå att får man haklapp på så vankas det mat. Då blir han så där ivrig som bara han kan bli. Gröt med fruktpuré går ner med fart. I går fick han potatis, morot och kyckling till lunch och det älskade han.

Så nu får det helt enkelt bli så att det äts mest fast mat och så får man tvinga i honom vatten för vätska måste han ju ha. Och sen på kvällen får man jobba med att få i honom en flaska med välling för det behöver han för att sova gott under natten. Frågan är ju främst vad man ska ge honom när han vaknar på natten och vill ha mat. Då vill man ju inte så gärna gå upp och mata honom med gröt.

Sicken krånglig kille man har fått.

2 kommentarer:

  1. Det är en fas, det är en fas, det är förhoppningsvis en fas... eller hur? Mantra, mantra.

    SvaraRadera
  2. Det är en fas, en fas, en fas, en fas....Det måste vara en fas för det lär vara jobbigt att bajsa stenar. Mantra mantra

    SvaraRadera