15 juli 2010

Lat torsdag i sommarväder

Dagen började med skyfall och slutade med en fantastisk sommarkväll.

Vi har inte gjort så mycket idag mer än att städa och handla mat. Stella har lekt utomhus trots skyfall och Ploppen har mest sovit. Mamman har varvat städning med läsning.

Kvällen var härlig. Det var lagom varmt och himlen var blå. Vi tog fram den blå cykeln som egentligen är för stor för Stella ur garaget och hon fick försöka sig på att cykla utan stödhjul (cykeln som är lagom stor är under reparation). Det gick sisådär. Väldigt vingligt men hon fortsatte glatt försöka att få styret att vara rakt. Om ett tag ska hon nog klara det men det är en bit kvar.
Noel roade sig med att gunga. Gunga är toppen.

När barnen lagt sig gick mamman runt i trädgården och mös. Klippte bort gulnade blad, plockade sallad till grannen, redde ut en klematis som fått fnatt, planterade pelargoner i korgar som jag köpte för ett tag sedan, grejade med tomatplantorna som dignar av gröna små tomater och pratade lite med grannfrun. Det är härligt med trädgård. Det är så underbart att se hur det växer. Salladen är helt tokig. Förstår inte hur vi ska kunna äta upp den så mycket är det, samma var det med rädisorna. Underbart är vad det är!

Imorgon ska det bli kanonväder igen. Då tror jag vi ska ta oss en tur till havet.


Stella försöker febrilt få cykeln att gå rakt och Mikael
springer bakom.
Gladare bebis får man leta efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar