07 april 2011

Om när tre mammor och tre ettåringar åker och handlar tyg.

I dag åkte tre små gummor iväg till tygriket i Kinna. Kul shopping på schemat och inte en enda karamell. Inte karusell heller för den delen förutom känslan av snurrighet när det jagades barn i butiken och förvirring över vilka tyger som skulle väljas.

Galna som vi är tar vi alltså med oss våra ettåringar för att handla. Vi började i sybehörsbutiken som har garn hylla upp och hylla ner. Kan ni tänka er hur roligt man kan ha med det? För att inte tala om alla knappar och trådrullar som man kan kasta runt med. Ojoj, vad det busades.

Dagen börjar med att alla packar sig in i vår bil som turligt nog har sju säten. Två av gummorna med varsitt barn i baksätena
och gumman med kameran och ett barn i fram.

Framme var de små glada att få sträcka på benen och sprang som små tokstollar runt, runt, runt. Gummorna fick turas om med att leta och fånga in.

Självklart är det alltid så att man behöver garnet som ligger på översta hyllan med det gladde bara Noel för då fick han klättra på den roliga stegen.

Hmm, vilken knapp ska jag välja?

Band och spets i mängder och svårt att bestämma sig.

Inne i tygaffären såg det snabbt ut så här i kundvagnarna. Jepp, det är två vagnar med tyger. Alla är våra!

Leta, leta, leta.
Och till slut är det dags för betalning och resa hem.

De tre små gummorna har fröjdats hela dagen uti Kinna!

1 kommentar:

  1. Hej Dorro!

    Det både låter och ser ut som ni hade en riktigt mysig dag tillsammans allihop i Kinna. :) Och många finfina köp blev det säkert också kan jag tänka mig? :)

    Jag hoppas att du och familjen får en fin helg.

    Kram till dig

    SvaraRadera