24 april 2012

Ouch, träningsvärk.

Vissa dagar är av den sorten att jag hela dagen tänker på inlägg som jag vill skriva men på något underligt sätt kommer jag aldrig till själva skrivandet. Det kommer andra saker emellan hela tiden. I dag har det varit en sådan dag. Det dumma är bara att nu har jag helt glömt bort vad det var jag ville skriva om. Nu är jag för trött för att formulera bra meningar med innebörd som andra förutom jag själv förstår.

En annan anledning till att jag inte skrivit idag är att jag har träningsvärk. Ingen mesig sort utan jag har ont precis överallt i hela kroppen. Till och med i käken! Hur kan man få ont i käken av att träna? Jag har ingen aning men så är det. Trots denna hemska träningsvärk tog jag en rask promenad till Noels dagis. Det tog en timme och tio minuter. Jag kör dit i vanliga fall. Med bilen verkar det vara nära men nu vet jag att det inte är så men jag fick in min obligatoriska power walk. En om dagen är jag tillsagd förutom ett pass på gymmet. Till gymmet har jag tyvärr inte lyckats ta mig idag men jag ska se till att ta igen det imorgon. Hur vet jag inte för det finns ingen plats för det i mitt schema.

I morgon är det hemmadag med Noel. Vi får väl se hur det blir med skrivandet då. Skulle tro att det blir en hel del lekande med bilar, cyklande och gungande. Jepp, så kommer det bli.

1 kommentar: