20 juni 2012

Sommarlovsvägg.

När det är sommarlov blir Stella lätt lite rastlös. Det ska göras saker helst hela tiden annars har man inte gjort något roligt. För att försöka lugna ner detta så kom jag på att i år ska vi ha en sommarlovsvägg. Där sitter listan med det barnen önskar att göra i sommar och tanken är att vi efter hand ska bocka av det vi gjort och sätta upp foton från själva händelsen. På så sätt tänker jag att det ska bli tydligt att vi gör saker och att det går bra att vila eller bara leka hemma också.

Därför satte vi oss och hade lite pysselstund tillsammans. Barnen klippte ut bilder ur tidningar och klistrade och ritade. Och jag skrev ordning listan på önskemål och fixade bokstäver att skriva ordet sommarlov med. Fotot är riktigt dåligt men ni fattar idén i alla fall.


Så här ser listan ut:


1 kommentar:

  1. Vilken underbar idé! Och vilket kul projekt att ha tillsammans. Tänk sedan när skolan börjar igen - då har ni hela sommarlovet samlat där på väggen. :)

    Du får lova att berätta vilket barnen kommer tycka var det roligaste med hela sommaren. Vad de kommer att minnas och pratas om. För ofta är det ju så att det inte är de stora, dyra utflykterna utan faktiskt det där enkla, vardagliga som sätter störst spår och betyder mest. Guldstunderna man upplever tillsammans.

    Njut av er sommar tillsammans!

    Kram Lotta

    SvaraRadera