31 oktober 2011

Onödigt vetande.


Kom och tänka på det här med tid för en stund sedan när jag läste på en av mina dagliga bloggar. Min tekopp visar sin fina nyinköpta väckarklocka. Jag skulle kunna tänka mig att ha en sådan men bara som prydnad för klocka är inget jag behöver. Det är nämligen så att jag i stort sett inte använder klocka alls. Jag behöver inte ställa larm för att vakna i rätt tid på morgonen. Jag vaknar den tid jag har bestämt. Är det något riktigt viktigt jag ska iväg på så fuskar jag med larm men det är sällan. Jag har inte haft klocka på armen sedan 1998. Det är obekvämt och vad ska jag med den till när jag nästan alltid har rätt om vilket tid det är ändå. Jag är väldigt sällan försenad någonstans. Visst har vi klockor hemma det måste man ju ha hur ska annars de andra i familjen veta vad klockan är?

2 kommentarer:

  1. Wow, jag blir så imponerad, önskar så att jag oxå hade en inbyggd klocka. Jäklar så behändigt det måste vara :-). Jag var ganska bra på att vakna innan klockan ringde tidigare när jag gick upp samma tid varje dag. Nu med skiftarbete är det nästan stört omöjligt eftersom kroppen in får in någon daglig rytm, tyvärr. Tack för länken, dina kommentarer inne hos mig gör mig alltid lika glad. Tack för dina besök.

    Kram

    SvaraRadera
  2. min tekopp: Ja med skiftarbete kan jag tänka mig att den där inbyggda klockan blir en aning knäpp. Min blir lite knäpp om jag inte får sova ordentligt på natten men annars funkar den bra.

    Jag går så gärna in och läser hos dig. Hemtrevligt och mysigt.

    kram kram

    SvaraRadera