25 september 2012

En liten bit av sommaren.

I dag insåg jag att en liten bit av sommaren har klamrat sig fast. När strumporna skulle på i morse (fy vad jag avskyr strumpor) såg jag att nagellacket jag målade på när det fortfarande var barfotaväder fanns kvar. Inte så snyggt längre men där var det. Jag har inget att ta bort det med för jag glömmer jämt att köpa så då blir det så här. Jag brukar ogilla det väldigt mycket men idag blev det ett fint minne av sommaren.


Noel vägrar förstå att man behöver ha jacka på sig när man går ut. Han är en riktig sommarkille precis som hans syster är en sommartjej. De älskar båda två att springa ut i så lite kläder som möjligt och utan skor. Det knorras mycket över alla kläder som ska på och då är det bara början än så länge.

Men idag tänker jag minnas sommaren. Den ska jag bära med mig hela dagen och om jag glömmer så blir jag nog påmind när jag tittar ner på mina fötter. Någon kväll denna veckan har jag planerat att vi ska gå igenom foton från sommaren aktiviteter. Ni minns vår sommarvägg eller hur? Våra foton, teckningarna och listan ska vi göra till en liten bok som minne av sommaren 2012. Jag har väntat med att göra det till en höstkväll så att vi kan sitta tillsammans och mysa. Det är sånt som passar när det är ruggigt ute och de levande ljusen är tända härinne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar