13 september 2012

Mitt skrivbord.

I helgen fick vi äntligen tummen ur och satte igång och göra ordning i vårt arbetsrum. Det har varit en plats för att slänga in saker och sen låtsas att de inte finns längre. Nu är det ordning och kan kallas för ett rum igen.

Precis lagom till att jag fick veta att jag ska börja jobba var min arbetshörna klar vilket ju är väldigt passande eftersom jag till största del kommer att arbeta hemifrån. Ibland klaffar allt så där perfekt så man inte kan bli annat än lycklig.


Jag tog en av Stellas canvastavlor som hon inte har på väggen längre och satte upp över bordet till att användas som anslagstavla. Än så länge sitter det saker som inspirerar mig på den. Saker som gör mig glad. Ett kort som jag fått av en fin vän, ett foto av mig själv som jag tycker om, lite ord värda att tänka på och saker som påminner om mitt viktmål.


Lite plåtter som bär minnen med sig. En pajas som min farmor och farfar alltid hade i granen och sedan hade vi den i mitt föräldrahem och nu har jag den. Fjärilen symboliserar frihet och fri vilja. Friheten att göra det som jag vill.


Och lite pennor. Jag älskar att ha massor av pennor i olika färger till mina anteckningar. Färgglada anteckningar gör även en att göra lista rolig att titta på.


Det jag saknar nu är en ny tekopp. En tekopp som jag tar till jobbet. Den jag tar med mig från köket när jag går upp för trapporna för att börja min dag. En mycket viktig detalj.

1 kommentar:

  1. Rymligt och bra. Välstädat också ;) Viktigt med bra förvaring. Vilken fin liten anslagstavla. Ja det är viktigt att ha peppgrejer på den, sånt som får en att må bra och som i ditt fall - viktmålet, som du har kämpat otroligt bra med!

    En pajas av stor betydelse med andra ord. Såna där små saker som är så roliga att ha kvar. Jag håller själv på att försöka få till det lite fint och bra runt skrivbordet. En stor fjärilsplansch väntar på en ram. Men såna stora ramar på 70x100 cm finns verkligen inte att få tag på här.

    Kram och tack för titten, det var kul!

    Ann-Louise

    SvaraRadera