30 december 2010

Så vad tycker ni?

Sådär! Vad tycker ni? Blev det fint? Gillar ni det? Är det för tomt? Behövs det något mer?

Det finns några saker jag vill ha som jag inte vet hur man hittar som till exempel att man ser en liten bild vid varje blogglänk. Vart hittar jag det någonstans?

Det vore väldigt roligt om ni slänger in en KOMMENTAR. Jag vet att jag har en hel del läsare men inte så många kommentarer som visar det.

6 kommentarer:

  1. Gå in på Design så att du får upp sidan med Sidelement. Klicka fram fönstret med dina blogglänkar, där kan du välja hur blogglistan ska se ut. Hoppas du förstår hur jag menar!

    Nä, det är som om gravida inte bryr sig om att vilja vara fina, trist! Som tur är funkar mina vanliga kläder än. Ja, inte alla då, men de lite större...

    SvaraRadera
  2. Fifi: Går in på Design och så men vart hittar jag den gadgeten (fint svenskt ord eller hur?)som gör att det blir en bild? Jepp, jag är dataanalfabet.

    SvaraRadera
  3. Lättläst färgschema(viktigare än nåt, tycker jag), stilrent. Fast jag saknar nog nån bild i bloggtiteln. Men inte en så stor bild att man måste skrolla ner för att se senaste inlägget. Hoppas också att husan inte tog ut sig utan att du kan få en repris.

    SvaraRadera
  4. Anja: Tack för kommentaren. Jag kan inte bestämma mig om jag vill ha någon bild eller inte. Vi får se. Min lilla piga hjälper villigt till mest hela tiden.

    SvaraRadera
  5. Very najs! Jag följer dig vettuvälle.

    Gillar det där med "projekt på gång just nu". Gillar att du har med funderingsprojekt åxå.

    Gillar nya loggan men håller med Anja om att en bild vore ytterligare bra!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Villeosagamamman: Mmm, får fundera vidare på det här med bild helt enkelt. kanske dyker det upp.

    SvaraRadera