21 september 2011

Sy sina egna kläder.

Min hjärna är fylld av tankar på vad jag vill sy för kläder till mig själv. Jag har sett den mest fantastiska kappan någonsin och hoppas att jag ska klara av att sy den en dag. Jag bara måste för den kappan tror jag inte att jag kan leva utan. Men till en början handlar det inte om en kappa. Hur många kjolar och klänningar kan jag tänkas behöva? Ska jag se till att bli duktig på byxor också eller är det onödigt?

Första plagget på kursen är på gång och jag är redan på väg mot nästa. Det är så typiskt mig. Och jag planerar vilken som ska bli nästa kurs. Varför har jag inte kommit på att jag älskar det här tidigare. Sy sina egna kläder liksom. Det är ju trots allt genialiskt. Då kan jag få precis det jag vill ha. Hur bra är inte det?

På kursen går en tjej som bara klär sig i 40-50-talskläder. Hon syr allt hon har på sig själv förutom strumporna och skorna. Jepp, hon syr sina underkläder och planerar nu att försöka sig på att sy silkesstrumpor. Hon ska sy en dräkt som jag redan dreglar över och då har jag bara sett skisserna än så länge. Fantastisk människa.

Nu ser jag fram emot lördag då jag ska bege mig ut och handla tyg. Tyg gör mig lycklig. Alltid.

2 kommentarer:

  1. Vilken duktig tjej som syr allt. Jag Hoppas vi får se vad du producerar framöver, kappan är jag redan nyfiken på. Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Linda: Jag ska se till att visa upp efter hand. Kappan tar nog lång tid innan jag vågar ge mig på men kanske att jag kan visa bilden jag har sparat.

    SvaraRadera