05 mars 2012

Härliga tider.

Jag börjar verkligen känna av ljuset nu. Kroppen har vaknat till liv och energin har kommit tillbaka. Samma sak varje år men lika överraskande ändå. Jag tror att jag älskar våren mest av alla årstider även om sommaren är underbar. Jag gillar det nya som kommer med våren. Allt det vackra i naturen som vaknar till liv, utomhusvistelserna som blir fler och fler, energin, solen och all skaparglädje som kommer tillbaka Det är verkligen härligt!


Helgen har varit bra. Vi var hemma och tog det lugnt på fredagen men på lördagen åkte vi ner till mannens föräldrar. Hans bror hade kommit ner från Stockholm så vi tillbringade tid med honom. Vi åt palt och tittade på melodifestivalen. Jag kan bli lite rastlös av sådana dagar då man är borta hemifrån hela dagen och det som behöver göras hemma inte kan bli gjort men mest njuter jag förstås.


Denna veckan är en födelsedagsvecka. På torsdag fyller min mamma och mannens syster år och på fredag är det självaste mannen som blir ett år äldre. Vi planerar att kalasa på torsdag och ge oss ut på biodejt på fredag så det har vi att se fram emot. Jag tänker dessutom se till att ta vara på vädret och se till att komma ut på promenader i solen. Det känns som en skön vecka framför oss.

Dagens löfte: I dag ska jag söka ett av jobben som står på tur men framför allt ska jag fokusera dagen på att må bra i nuet. Det ska jag träna på hela veckan har jag tänkt. Lite mindfullness i vardagen kan väl aldrig vara fel?


1 kommentar:

  1. Det är aldrig fel, kämpa på och ha en fin dag. Kram LInda

    SvaraRadera