16 mars 2011

En sån där svara på frågor lista.

Snodd från Husfrun på Villa Freja.

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Oj vad länge sedan! Jag jobbade på en gymnasieskola i stan. Jag var i USA under 9/11 och fick se vilket kaos människorna var i. En semesterresa på sju dagar blev till tre veckor.
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Då var bebis verkligen en bebis och dagarna gick åt till att ta hand om honom. Min man var fortfarande arbetslös så vi njöt tillsammans av att vara hemma med familjen hela dagarna.
3) FEM SNACKS DU GILLAR
Fem är till och med för många för en gottegris som jag. GODIS alltid GODIS. Ostbågar. Kakor. Hmm, jag kommer inte på fler.
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Jag är helt värdelös på att komma ihåg texter så det är väl främst barnsånger. En liten båt, Blinka lilla stjärna, Du gamla du fria, Främling och låt se om jag kan klämma fram något annat än en barnsång…Diggilo Diggiley.
5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
Först de vuxna tråkiga sakerna som att betala av alla lån och köpa det som jag saknar i mitt hus som en torktumlare och ett bra kylskåp. Jag skulle renovera om köket till mitt drömkök och resten av huset till så det såg ut precis som jag vill. Jag skulle köpa en Camaro till min man. I toppskick så att han slapp ligga under den och mecka hela tiden. Men framför allt skulle jag njuta av att inte oroa mig för pengar. Var det fem saker?
6) FEM DÅLIGA VANOR:
Vaddå dåliga vanor. Jag är perfekt ju. Eller nähä, det är jag visst inte. Så här goes: Jag sitter för mycket vid datorn. Jag avskyr att vänta. Jag tycker alldeles för mycket om godis. Jag städar för ofta enligt min dotter och jag har en tendens att låta som en besserwisser när jag verkligen vill att någon ska lyssna och förstå vad jag säger.
7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Pyssla allt och ingenting, gå på loppis och hitta det där jag letar efter eller inte visste att jag letade efter, laga mat, vara med min älskade familj och att ställa till med kalas, middag, tebjudning eller vad som helst för jag älskar at ha folk hemma hos mig.
8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Kortkort-kjol för det passar jag inte i och jag tycker inte om mina ben eller harembyxor för jag tycker inte om att se ut som jag har bajsat ner mig. Min dotter säger skjorta/blus vilket hon har helt rätt i. Jag vet inte hur man rör sig i en sådan men det är väldigt fint på alla andra. Jag vet inte hur jag ska hantera när Noel kommer vilja ha pistoler och den typen av leksaker för det har jag väldigt svårt för att tänka mig att köpa. Duger verkligen inte pinnar och fantasin? Mattor. Jag tycker inte om mattor. Jag har en enda matta i mitt hem. Den ligger under soffbordet.
9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Leksaker alltså? Fem saker!! Min symaskin skulle jag säga är en favorit. Min man (och jag låter er använda er fantasi helt själva här). Min dator. Dammsugaren är en mycket nödvändig leksak i mitt hem då det smulas kopiöst och jag kan inte leva med smulor under fötterna. Jag går alltid barfota så ni kan förstå hur jobbigt det är. En sak till, en sak till. Hmm, så svårt. Mössor. Jag älskar mössor och jag leker med dem kan man säga. Vilken mössa ska jag ha till de här kläderna är väl en lek eller vilken mössa kan jag ha idag som retar gallfeber på min man.
10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN
Vem som helst. Gärna många för det är så roligt att få veta nya saker om människor. Ja och du Anja får självklart sno den här!

2 kommentarer:

  1. Åh vad kul att du tog dig an listan. Jätteroligt att läsa mer om dig :)
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Mattor?!? Intressant. Självklart snor jag. Ska försöka att bara sno frågorna, inte svaren :) Men jag gillar i a f mattor. Eller ja, sådär. Det är lättare att dammsuga utan.

    SvaraRadera