30 mars 2011

Man tager vad man haver - middag 2.

I dag blev det Kotlettmojs med klyftpotatis och inget grönt.

När jag inte har någon inspiration eller inte har lust att laga middag blir det ofta kotlettmojs. Det går ut på att man tar kotlett som man har i frysen och steker tillsammans med lök och champinjoner (om man har några champinjoner hemma) och sen så gör man en god sås. Såsen kan göras med crème fraiche, grädde eller någon smaksatt färskost. Helt enkelt, man tager vad man haver.

Dagens sås är gjord på crème fraiche, matlagningsgrädde, en liten minibit gorgonzolaost och ajvar relish. Blanda, blanda och sen blir det gott.

Oftast kokar jag potatis eller ris till men idag lyxade jag till det med klyftpotatis. Mycket gott.

Allt grönt har tagit slut förutom några morötter som jag behöver till morgondagens middag så idag fick vi bli utan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar