21 januari 2011

Klädbytarkväll.

I tisdags var jag iväg på klädbytarkväll. De som ville hade med sig kläder som de inte längre ville ha. Allt hängdes fint på galgar och sen fick alla gå runt och plocka det de ville ha. Det var väldigt roligt. Alla var glada och det provades massor med kläder.

Jag kom hem med tre kjolar, en handväska, en gammal resväska (bara för att den var så fin) och en fin gammal ask/låda i papper. I asken låg det gamla nylonstrumpor som gick upp till låret som man satte fast med en klämma runt benet. Jag tror inte jag sparar strumporna. Det var lådan jag ville ha.

Jag har inga foton på mina fynd men de är fina och jag är väldigt glad för allt. Det var en fantastiskt trevlig kväll med vänner. Hela tanken är så bra tycker jag. Jag fick med mig kjolar som jag inte betalade en krona för som någon annan hade tänkt göra sig av med. All detta slöseri som vi håller på med hela tiden är verkligen inte bra för någon och detta är ett fantastiskt sätt att återanvända hela och fina saker på. Det som ingen ville ha skickade vi iväg till Stadsmissionen.

1 kommentar:

  1. Nylonstrumporna kan du ju använda att göra fina dockor med. Perfekt ju :)

    Sv. Mönstret till väskorna är från Garnstudio. Och känner jag mig rätt har jag nog gjort nån liten ändring i mönstret, för sån är jag ;)

    SvaraRadera