05 februari 2011

Dagen som blev en annan dag än tänkt.

Detta är dagen då inget blev som det var tänkt. Man skulle nog kunna säga att det mesta gick fel faktiskt.

Barnfritt var temat för dagen och något jag sett fram emot i två veckor nu. En dag helt för oss själva att bara göra vad vi kände för. Inga måsten. Bara vara.

Istället vaknade Noel på natten och vägrade somna om vilket resulterade i att vi fick ringa farmor på morgonen och säga att de inte skulle hämta honom för han skulle vara gnällig och svår. Kalaset Stella skulle gått på förra veckan blev inställt och flyttat till idag så istället för att ha hela dagen fri körde vi henne till kalas och sedan var tanken att hon skulle till sin pappa. Men det blev visst en missuppfattning mellan mig och hennes pappa så nu sitter vi här hemma med båda barnen och har en helt vanlig lördag. En trevlig lördag men fel.

Då tar vi oss iväg.
Destination: Kungsbacka och sjuårskalas samt inköp av skor till Noel


En rocktjej på väg på rockparty. Hur gör man med munnen när man har läppstift egentligen?


I skoaffären var det full rulle. Det är verkligen inte lätt att välja vilka skor man ska ha. Noel verkade tycka att stövlar var bästa alternativet som sina första skor någonsin.

Mamman och pappan tyckte att ett par stabila springskor passade bättre och dessutom var de på rea. Hur man gör när man ska ställa sig upp i skor var klurigt att lura ut.


Det planerade restaurangbesöket byttes ut mot McDonald's.


På och av med kläder. Om och om igen.


Och så hämta rocktjejen som rockade loss det sista hon gjorde.

2 kommentarer:

  1. Oj, lite ändring i planerna ja. Men verkade bli ganska bra ändå :)

    SvaraRadera
  2. Ja ibland blir det inte alls som man tänkt sig. Men det ser ut som att ni hade det bra i alla fall. Hoppas att ni får en fin söndag.

    SvaraRadera