23 februari 2011

Det här med leksaker.

Noel älskar sina leksaker. Han kan leka själv långa stunder till sin mammas glädje. Han leker med det mesta men det finns allt vissa saker som får hans ögon att tindra mer än andra. Favoriterna är alla hans bilar och alla hans bollar. Det brummas och det det studsas för fullt hela dagarna.

Nu när kvällen börjar närma sig är lille killen trött och hamnar självmant i soffan. Stella sitter oftast redan där vid den här tiden och tittar på Bolibompa. Och plötsligt blir det dags för "Rory racerbil". Ögonen blir stora på en liten kille och han gör billjud för fullt. Det är riktigt roligt att se.

På dagen idag var vi i en leksaksaffär. Stella önskade att få gå runt och titta och pilla på allt så då gjorde vi det. Jag rullar in Noel i affären och han blir helt tokig. Han skriker och tjoar och vet inte vad han ska göra av sig själv. Han får på sig sina skor och jag sätter ner honom. Han springer från hylla till hylla och hittar varenda bil som finns. Det brummas och skriks av glädje.

Barn är så härliga och det är så roligt att se hur de är små människor med sina egna intressen. Just nu är det bilar. En annan dag kanske det blir något annat. Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar