När vi nu fick en så underbart god middag så fick det bli efterrätt också. Jag tog fram några överblivna saffransbullar ur frysen och gjorde semlor åt oss. Mycket gott och väldigt uppskattat av alla. Vilken lyx så här på en onsdag.
18 januari 2012
Det fick bli efterrätt.
När vi nu fick en så underbart god middag så fick det bli efterrätt också. Jag tog fram några överblivna saffransbullar ur frysen och gjorde semlor åt oss. Mycket gott och väldigt uppskattat av alla. Vilken lyx så här på en onsdag.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vilken lyx! Både matlagningen och semlorna :)
SvaraRaderaKram Linda
Helt underbart!
RaderaMen vad gott! jag har ju drömt om semlor så länge nu :) Måste testa att baka!
SvaraRaderaBaka tycker jag absolut du ska göra. Bullen blir förstås mer kompakt än i bageriet men det blir gott!
RaderaVad roligt för henne! Hon kommer ju att bli en riktig mästerkock som redan är så duktig :)
SvaraRaderaKram.
Ja hon älskar verkligen att greja i köket. Baka eller laga mat, spelar ingen roll. Hon har hjälpt till sen hon var riktigt liten. kram
RaderaSå skönt att bli servad, så gulligt gjort av henne! Hon verkar vara riktigt duktig på det hon gör!
SvaraRaderaÅ du Dorran, tack för hälsningen inne hos mig...betyder mycket.
kram till dig
Ja det är inte helt fel att få hjälp med middagen då och då. Hon är riktigt duktig. Hon sitter gärna och läser kokböcker och skriver egna påhittade recept. Vi får väl se vad det utvecklas till i framtiden.
RaderaHoppas du hade en trevlig stund med din vän!
kram
Mums, så gott!!
SvaraRaderaTack för fina hälsningen hos mig! :-)
Ha en bästa fredag och helg!
Kram Camilla