14 januari 2012

Förslag önskas.

Jag känner för att gå på bio. Mannen och jag fick biobiljetter i julklapp och det vore trevligt att använda dem men jag har ingen aning vad vi ska se. Vad går och vad är bra?

8 kommentarer:

  1. Klart att ni ska gå på bio och mysa! :) Vi var faktiskt på bio idag. Vi såg Sherlock Holmes vilken var bra.

    Mitt tips är att gå in på www.sf.se och se vilka filmer om går just nu (de brukar ha trailers till alla filmer så att man kan få ett hum om vad de handlar om) och vilka som kommer. :)

    Tack snälla Dorro för dina kommentare hos mig. Värmande som alltid. :) Jag mår bra, ibland blir jag bara frustrerad över hur lätt det är att falla tillbaka i gamla mönster och låta ekorrhjulet snurra på lite för fort. Jag är ju bra på det här med att leva här och nu och njuta av vardagen. Men ibland glömmer jag bort att ta hand om mig själv. Då är det skönt att jag har lärt mig att lyssna på signalerna från kroppen och dra i handbromsen i tid.

    Tack för all din omtanke kära Dorro och ha en fntastiskt fin helg tilsammans med familjen!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag började med att titta där men ibland vill man ha en kommentar från någon för att veta om filmen verkligen är bra. Vi får se vad det blir för något trevlig. Vi har inte bestämt vilken dag det blir än.

      Ja usch vad frustrerad man blir. Det är verkligen tur att man har den där handbromsen att dra i så att man inte ramlar ner i gropen utan stannar till vid kanten.

      Helgen har varit helt okej. Lite mer sömn hade inte varit fel men man kan inte få allt här i livet.

      kram dorro

      Radera
  2. Vad svårt att välja film! :) Man vill ju liksom se alla...Niceville går väl fortfarande? Den är ju bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är alltid svårt att veta man man verkligen vill se när man väl kommer iväg på bio. Niceville har jag längtat efter att se men nu kommer den snart på DVD så jag väntar nog på det.

      Radera
  3. Anonym15:13

    Niceville, tror säkert Mikael uppskattar den också. Annars tror jag 50/50 har premiär nu snart och den verkar både rolig och fin. Sherlock Holmes 2 fick bra recensioner av Pia och Lucas annars.

    Kul att ni ska få komma ut!!
    kram Hanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. 50/50 verkar trevlig. Den har premiär på fredag verkar det som. Vi får se vilken det blir när vi väl kommer iväg.

      kram kram

      Radera
  4. Sherlock Holmes var jättebra och riktigt sevärd. Aktion och humor hela filmen igenom. Den rekommenderar jag starkt.
    Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm, det är många som säger att Sherlock Holmes var bra. Jag vet inte om det är min typ av film riktigt men kanske. Vi får se.

      kram

      Radera